Νέο Παράρτημα Μαγνητική Τομογραφία Κέρκυρας

Καλώς ήρθατε στο νέο παράρτημα της Μαγνητικής Τομογραφίας Κέρκυρας, εξοπλισμένο με τις πιο σύγχρονες ιατρικές τεχνολογίες για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Το νέο παράρτημα διαθέτει προηγμένο Μαγνητικό Τομογράφο και Υπερηχοτομογράφο, προσφέροντας ακριβείς και αξιόπιστες διαγνωστικές εξετάσεις.

Στο νέο μας διαγνωστικό κέντρο διαθέτουμε τα εξής μηχανήματα:

Μαγνητικός Τομογράφος (MRI) Siemens Altea 1,5T Open Bore 70cm

altea-mri-scanner

Παρουσιάζουμε για πρώτη φορά στην Κέρκυρα την τεχνολογία Deep Resolve, η οποία αποτελεί την αιχμή του δόρατος στην Μαγνητική Τομογραφία.

Ο νέος Μαγνητικός Τομογράφος Altea, με την υπογραφή του οίκου Siemens, είναι εφοδιασμένος με εξελιγμένους αλγορίθμους Τεχνητής Νοημοσύνης οι οποίοι συμβάλλουν σε ταυτόχρονη:

Υψηλή Ευκρίνεια Εικόνας
Ταχύτητα και Αποτελεσματικότητα
Νέα Απεικονιστικά Πρωτόκολλα
Άνεση Ασθενών
Ευρεία Γκάμα Εφαρμογών

Ακόμα, ο νέος Siemens Altea είναι εφοδιασμένος με την επαναστατική τεχνολογία BioMatrix, η οποία χρησιμοποιεί «έξυπνα» πηνία τα οποία επιτρέπουν την υψηλή απόδοση του συστήματος ακόμα και στις πιο απαιτητικές εξετάσεις, ενώ παράλληλα προσαρμόζονται στην βιομεταβλητότητα του κάθε εξεταζόμενου, προσφέροντας την δυνατότητα της προσωποκεντρικής και εξατομικευμένης φροντίδας.

Υπερηχοτομογράφος GE Healthcare Logiq S8

Ο υπερηχοτομογράφος GE Healthcare Logiq S8 προσφέρει εξαιρετική ποιότητα διαγνωστικών εξετάσεων με τα παρακάτω πλεονεκτήματα:

Υψηλή Ανάλυση Εικόνας
Προηγμένη Τεχνολογία
Ευελιξία Χρήσης
Φιλικό προς τον Χρήστη

Εξειδικευμένο Προσωπικό

Το ιατρικό και τεχνολογικό προσωπικό μας διαθέτει χρόνια εμπειρίας και συνεχή εκπαίδευση στις νεότερες διαγνωστικές τεχνικές. Είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή της καλύτερης δυνατής φροντίδας με σεβασμό και επαγγελματισμό.

Η Δέσμευσή Μας

Στο διαγνωστικό μας κέντρο, η υγεία και η ικανοποίηση των εξεταζόμενων μας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Με την προσθήκη του νέου παραρτήματος, φιλοδοξούμε να ενισχύσουμε την ικανότητά μας να παρέχουμε ακριβείς διαγνώσεις και αποτελεσματικές λύσεις για την υγεία σας, καθώς και να μηδενίσουμε τους χρόνους αναμονής των εξετάσεων.

Επικοινωνήστε Μαζί Μας
Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω της ιστοσελίδας μας. Είμαστε πάντα εδώ για εσάς, με γνώμονα την υγεία και την ευημερία σας.

Διεύθυνση:

Ιωάννου Θεοτόκη 100

Τηλέφωνα:

26610 26700 , 27700

Επικοινωνία